Saturday, 21 January 2012

Memory Lane Eid's 2009

 Wa.... da bnyak kali dah kita semua berayakan??? Masuk tahun lepas cukup 18 tahun da, saya menyambut hari raya!!! hhehehe...
Selamat Hari Raya.. mmg semuanya menjadi memory lane suda!!! hehehe... da menjadi semakin tua dimamah usia yg telah pun menjangkau 19 tahun pada tahun ini 2012....
Aigooo... mmg x percaya laa.... Pejam celik, pejam celik dah lama da rpenye menjadi hamba Allah ni.. adakah saya memainkan peranan yang baik dalam menjadi hamba yg baik dan menurut kata?
 Keadaan ini dimana open house yg diadakan di rumah family msg2.. Excited sgt ni nak beraya, smpai lpe dgn segala-galanya...
Kelihatan acik dan adik sedang berposing maut x ingat dunia.... Handsome + Cun tue..

BBQ time!!! Semasa open house berjalan! Aktiviti wajib mestilah berBBQ... ada yg ber BBQ di arang, dan ada juga yg menggunakan elektrik sj... hahahah... Lwak x.. Nak gne bhse baku sbnarnye.. Baru la nmenye kite memartabatkan bahasa melayu... Yeah... Semangat kenegaraaan betulla... Heheheh.. bgos2... Dalam gmbar kelihatan adam, pak teh dan juga tidak ketinggalan adik!!
 Anak-anak dara dan juga mak-mak dara yang sibuk berposing utk merakamkan saat bersama keluarga. Yeah! Daripada anak, menantu dan akhirnya cucu....

Anak-anak dara yg gilo bergambar pada waktu open house berjalan... Hehehe... msg2 nk tunjukkan kehebatan msg2... Yuhu.... Hahahaha....... 

Di meja makan family gathering la ktekn.. Mcm2 ada.. pilih2... hehehehe....


Sambil bermain dgn bunga api!!! Sempat lagi tue berposing... hehehe.. Bese la,,, waktu mude2 ni la kte berposing kan.... hm... Best nye hari raya! Dapat duit raya... Syok3!!
Wa.... da bnyak kali dah kita semua berayakan??? Masuk tahun lepas cukup 18 tahun da, saya menyambut hari raya!!! hhehehe...
Cukup la smpai kt cnie kita berbicara psl raya!! Udah2 le tue ye tak.. hm... smoga umur kita masih panjang untuk merayakan hari raya yg berikutnya.. di tahun2 yg seterusnya.. Yeah.. Go3, hwaiting!

No comments:

Post a Comment

Funny Rainbow

Title Bar Maker