Friday, 27 January 2012

 Kanak-kanak ribena yang comel!
Nur Syafiqah Binti Seroun + Nur Syahiirah Binti Tukiman (btol ke x la ape yang iqa eja nie..)
Sebelum lab pysic bermula pada 27/1/2012 jam 3.20 p.m sempat lagi mereka merakamkan detik-detik kenangan manis bersama-sama..
Hm... marilah kita sama-sama memajukan industri negara kita! Yeah.. aduh! awat plak la msok part negara ni!!
 Sasa dan Iqa
heheheheh...
menunjukkan posing yang seia dan sekata gitu!! hahahaha
Hm. sibuk na, nak mengambil gambo.. padahal lab pysic da nak mle ni!! hahahaha...
lawak tol la.. hm.. Ingat2 kan diri sendiri jela..
 waktue jogging pagi-pagi bute
tiap-tiap hari sabtu kami akan berjogging di sekitar UiTM Kuala Pilah ni.. tepat jam 7 pagi smue pi jogging sesame...
Kadang2 tue ade la manusia yg bangon lambatkan .. terpaksa la orang yg dtg awal ni pegi kejutkan dierh.. Adoyai.. Sabo je la...
Ketika balik kelas teerus je Berjoli kt Gym Outdoor ni.. hahah!!
Da xde keje lain nak buat la tue..
Seronok jgk la..
First time mainkan msg2 agak jakun jgak la..
Funny la kte ni kan korang.. HEHEHEHE...
Hm.. Dah xtau la ape lagi yg nak dibual bicarakan.. Mmmm...

Bukak blog ni pon, nak update ni pun gne wifi UiTM ni ha... Bese la.. paham2 jela Line nye cm ne..
Dgn broadband nye yg wat hal!! Awat la x ley nak detect plak dalam laptop ni... Heirghhhh... Tension!!!

1 comment:

Funny Rainbow

Title Bar Maker